References: satisfied customers spread the word

Tevreden klanten van E’P zie je voortdurend voorbijkomen in de carrousel met references in de rechterkolom van onze website.

Wij produceren content voor opdrachtgevers in de sectoren cultuur, finance, zorg (health), IT & telecom. Dat kan gaan om video’s, webteksten, blogs, flyers, sponsored magazines, references, klantverhalen, case studies, succesverhalen en testimonials in de vorm van websites, PDF’s en video’s. Laat ook jouw organisatie profiteren van onze kennis en ervaring op dit gebied. Iedere organisatie scoort immers het beste met mond-tot-mondreclame door opdrachtgevers.

Interviews met tevreden klanten leveren onderstaande voordelen op, die je vervolgens kunt gebruiken voor alle communicatiemiddelen die jouw organisatie gebruikt.

1. References met quotes

E’P toont de praktische, dagelijkse voordelen van technische oplossingen, gadgets, producten en diensten in krachtige quotes, te gebruiken in tekst en video’s. Met storytelling maken we onze opdrachtgevers blij, zoals blijkt uit hún quotes. Gesprekspartners willen altijd weten waarom ze juist jouw producten en diensten moeten kopen. Zo kunnen zij immers het beste achterhalen welke besparingen of omzetstijgingen ze opleveren. Niets is overtuigender dan een helder, zakelijk en journalistiek geproduceerd verhaal met krachtige quotes van klanten.

2. Nieuwe klanten

Prospects die willen weten wat ze hebben aan jouw producten en diensten, horen dit het liefst via een klant die eerder ervaring met jouw organisatie heeft opgedaan. Als ze vertrouwen hebben in jouw klanten, dan krijgen ze vanzelf ook vertrouwen in jou. En zoals iedereen weet: delen is het nieuwe vermenigvuldigen. Hoe groter de kring van betrokken personen rondom jouw organisatie wordt, hoe groter de kans dat zich vanuit dit netwerk nieuwe klanten aandienen.

3. Publicaties in (sociale) media

Websites met video en visuals scoren beter in Google en Bing. SEO, zoekmachine-optimalisatie, kan echter niet zonder tekst. Sociale media zoals Facebook, LinkedIn, Pinterest helpen om content nog beter vindbaar te vinden en om traffic naar websites te lokken. Door slim contentbeheer is het zelfs mogelijk om met webteksten automatisch (offline) magazines en nieuwsbrieven te vullen en content te pluggen bij media. Met guerrillamarketing verleiden we anderen om jouw content te delen.

Volg ons op social media:

Editors'Project video:

VSH Referentiecase scripted by editorsproject.com published by Inovativ

Editors'Project video:

Dutch TV personality Humberto Tan tells what his ideal PC should look like

Editors'Project video:

Cosensus explains why they choose HPE's Converged System
Share This